MÄNTSÄLÄN KOTISEUTUPOLUT on Mäntsälä-Seuran julkaisema kirjanen, joka jaettiin jokaiseen kotiin Mäntsälän alueella kesällä 2007 seuran 40-vuotisjuhlan kunniaksi. Sen tarkoituksena on esitellä lyhyesti mutta kattavasti Mäntsälän eri kylien paikallisesti kiinnostavat kohteet.

Esitettä ei ole enää saatavissa muuten kuin lainaamalla.

Katso myös kuvat Mäntsälän kotiseutupolkujen avajaisviikon tapahtumista kesällä 2007!

Esitteen pohjalta luotiin Internet-versio, jonka tietoja päivitetään jatkuvasti. Siihen voidaan myös tehdä korjauksia jos virheitä löytyy. Asiavirheistä ja sivuston teknisistä asioista vastaa Pentti Ovaska.

Mäntsälän kotiseutupolut valittiin Vuoden Kotiseutupoluiksi valtakunnallisilla Kotiseutupäivillä Turussa 29.7.2011. Lue Suomen Kotiseutuliiton perustelut täältä

Kotiseutupolkujen Internet-versio

Alkuperäinen esite PDF-muodossa (5mt) HUOM! Tiedoston koon takia latautuminen voi kestää jonkun aikaa.